http://www.1tv.com.ua/about/1tvnews/08/02/23/12/45.html
Ані Лорак: за кілька годин до…
Вже зовсім скоро ми дізнаємося, з якою композицією Ані Лорак поїде на Міжнародний Пісенний Конкурс «Євробачення – 2008» до Белграда (Сербія). Сьогодні, о 21:30, у прямому ефірі Першого Національного глядачі зможуть обрати одну з п’яти кращих конкурсних композицій.
За кілька годин до свого виступу у фіналі національного відбору Ані погодилася розповісти прес-службі Першого Національного кілька цікавинок про свій виступ. Тож, в ексклюзивному інтерв’ю нашому каналу – одкровення улюбленої співачки.
- Кароліно, серед конкурсних композицій пісня «The dream of brighter day" Ваша авторська. Чи покладаєте надії на її перемогу під час інтерактивного голосування глядачів?
- Мені подобається ця композиція, але я не хворію зірковою хворобою, щоб бажати перемоги винятково своїй пісні. От, наприклад, композиція «Shady lady», яку написав Філіп Кіркоров, дуже танцювальна, як на мене, вона найбільш підходить до формату «Євробачення», тому її перемозі я теж зрадію.
- А щодо інших трьох композицій, серед яких «Я стану морем» - пісня, відома нам з Вашого останнього на сьогодні альбому «15»?
- Ці композиції чудові, але не для виконання на світовому рівні. Наприклад, я впевнена, що композиція «Я стану морем», на яку нещодавно було знято відео, підкорить і Росію, і Україну, та чи буде вона до вподоби світовій спільноті «Євробачення» – питання.
- Як ставиться сам Філіп Кіркоров до того, що, при певних результатах голосування, пісня його авторства може представляти Україну на «Євробаченні - 2008»?
- Він, як і я, дуже хвилюється, очікуючи на сьогоднішній концерт. Йому б дуже хотілося, аби пісня «Shady lady» сподобалася українцям. Філіп навіть хотів приїхати та підтримати мене під час виступу, але не зміг і переказував, що за будь-якого результату голосування, вболіватиме усім серцем за нашу збірну. Я була розчулена і приємно вражена його словами.
- Шоу-номери до всіх конкурсних композицій Вам ставила відомий хореограф Олена Коляденко. Який результат дала робота з цим майстром?
- Олена мене показала у всій красі: і голос, і врода, і гармонія руху – підкреслила найгарніше. Зараз нікого не вразиш окремо досконалим голосом чи рухом – треба вміти вдало поєднувати одне з іншим. Я вдячна Олені Коляденко за бездоганну картинку рухів, яку вона створила для мене.
- Ми неодноразово чули, що сценічне вбрання до «Євробачення – 2008» Вам створюють відомі українські модельєри Анжела Лисиця та Ганна Бублик. Відкрийте таємницю, у чому будете вбрані?
- Під час сьогоднішнього концерту я вийду у трьох костюмах від Анжели Лисиці, а одне вбрання буде від Ганни Бублик. Можу сказати, що мій одяг підкреслить все найкраще, що є в мені. Ми одразу відмовилися від брюк – віддали перевагу міні-сукням. Одне вбрання взяли з кліпу на пісню «Я стану морем». Сподіваюся, під час сьогоднішнього концерту глядачі отримають насолоду не тільки від пісень та їх хореографічного рішення, а ще й від мого вбрання.
Після цих слів нам залишається нагадати, що все, про що розповідала Ані Лорак, Ви зможете почути та побачити вже через кілька годин – о 21:30 – на Першому Національному, під час прямої трансляції національного відбору «Євробачення – 2008». Окрім самої співачки на концерті виступатимуть представники Чехії, Молдови, Мальти, Азербайджану, Білорусії, Також Ви побачите маленьку учасницю дитячого «Євробачення» минулого року Ілону Галицьку та пряме включення з виступу Руслани у Болгарії.
Тож, приготуйте свої телефони, щоб мати можливість віддати свій голос за кращу конкурсну композицію, і, можливо, саме вона принесе чергову перемогу Україні у конкурсі «Євробачення»!
Прес-служба Першого Національного